За нас

Фирма “Груп Травел” ЕООД е учредена през 2001 г. с основен предмет на дейност – вътрешни и международни автобусни превози на пътници с лиценз за международен превоз на пътници на европейската общност №1115. Фирмата е единствен носител на търговска марка “GROUP” (логото), регистрирана в Патентното ведомство през 1992 г.

 

Натрупаният богат опит през годините, утвърди Фирма “Груп Травел” ЕООД, като стабилен финансово-икономически партньор, с положителен имидж и добре разчетени и обезпечени перспективи за развитие. 
От 2001 г.  осъществяваме превоз на пътници, като допълнителен градски транспорт по маршрутни лини. По-късно Фирмата осъществява и международен транспорт, като получава разрешение за международна линия София-Будапеща-Виена-Бърно-Острава-Катовице-Варшава с комфортни автобуси от реномирани марки категоризирани от  Асоциация на автобусните превозвачи (IRU).
Фирмата има собствено сервизно обслужване и автомивка. 

Разполгаме с 50-местни автобуси които предоставяме под наем за вашите пътуване, екскурзия, тиймбилдинг, трансфер. Автобусите са с категоризация за превоз на деца. Също така фирмата ни има данъчни регистрации в Хърватска, Словения, Австрия и Полша


Имате въпроси свързани с пътуване и покупка на билети за нашите международни автобусни линии или наемане на автобус? Отправете ги чрез формата за запитване в сайта